Bel ons:
088-8441238
Laat u bellen:

Minimaal orderbedrag

BeGlobal Promotions is een groothandel in relatiegeschenken en richt zich uitsluitend op de zakelijke markt. BeGlobal Promotions beschikt over een zeer groot assortiment producten die gebruikt kunnen worden als relatiegeschenk, premiums en promotionele doeleinden.

Doordat BeGlobal Promotions er bewust voor kiest om niet aan particulieren te leveren, zullen veel van onze artikelen niet in de retail terug te vinden zijn. Hierdoor heeft uw relatiegeschenk een uniek en verrassend karakter.

BeGlobal Promotions doet haar uiterste best om een zo’n groot en compleet mogelijk assortiment te voeren. Hiervoor wordt over de gehele wereld gezocht naar dat ene unieke product waar uw relaties verrast mee worden. Deze zoektocht resulteert in een groeiend assortiment van 40.000 artikelen die opgeslagen zijn in magazijnen verspreid over heel Europa en soms zelfs in Azie. De distrubutie van deze producten is een kostbaar proces. Om deze reden hanteert BeGlobal Promotions een minimaal orderbedrag van € 250,-.