Bedrukte documentenmap - tel. 088 - 844 12 38    Bedrukte documentenmap - mail. info@BeGlobal.nl    Bedrukte documentenmap - at. Contactformulier

Klantenportaal | inloggen
Bedrukte documentenmap - Nederlands.Bedrukte documentenmap - English.
Bedrukte documentenmap - offerte_lijst.
0 artikelen
Bedrukte documentenmap - contact.
Bedrukte documentenmap:
 1 - 6 van 24
A4 documentenmap met rits
A5 documentenmap
A5 documentenmap

A5 documentenmap

€ 6,20
A5 documentenmap met rits
Charles Dickens documentenmap
Charles Dickens documentenmap
Charles Dickens documentenmap, A4

Bedrukte documentenmap

Een documentmap wordt gebruikt om overzicht en orde te geven in het papierwerk dat u, bij u draagt. Er zijn relatief goedkope- en zeer luxe documentenmappen. documentenmappen zijn er voornamelijk twee maten; A4 en A5en zijn (bijna) altijd voorzien van een notitieblok. Daarnaast bied de documentenmap ook ruimte voor visitekaartjes, pen, foldertjes en andere papieren.

Bedrukte documentenmap - balmain-map.
De documentmappen kunnen voorzien worden van een bedrukking met uw logo of boodschap. Dat maakt de documentmap zo'n interessant relatiegeschenk. Uw relaties, personeel en/of collega's zullen met de documentmap onder de arm, over straat lopen en dat brengt mensen in aanraking met uw bedrijf.

Wilt u meer informatie dan kunt u via onderstaande producten een offerte aanvragen of u kunt telefonisch contact opnemen met BeGlobal Promotions op 088-8441238 of via e-mail: info@beglobal.nl. Het team van BeGlobal Promotions staat voor u klaar om u van dienst te zijn: BeGlobal werkt voor u!